top of page

HALLO
GOEIENDAG

“Enthousiast, creatief, geduldig en down to earth. Iemand die altijd, altijd zichzelf is. What you see is what you get, is hier exact op zijn plaats! Carolien weet wat ze wil en zal er altijd op een gedreven en perfectionistische manier in vliegen. Oh, en alles met ne zwans want lachen is gezond.”

Dit ben ik volgens mijn vriendinnen en ik denk dat ze gelijk hebben...

KaatNouwen_car'line_13_edited.jpg

HALLO IK BEN CAROLIEN

Naast fotografe in bijberoep, ben ik ook opvoedster/begeleidster binnen een voorziening voor personen met een mentale beperking. Ondertussen 8 jaar samen en 4 jaar getrouwd met mijn beste vriend. Wonende te Balen, op de boerenbuiten in het hartje van de Kempen. Dus ja, een even sappig dialect als dat van Tommeke Boonen…

Al van kleins af aan heb ik een grote voorliefde voor schoon beelden en schoon papier. Op schooluitstap deed iedereen zijn zakcentjes op aan snoep, maar ik niet. Nee nee, ik kocht wegwerpkodakskes om de hele uitstap vast te leggen. 

Als fotograaf wil ik betekenisvolle momenten vastleggen. Wees welkom in mijn Selflove-club. Door fotografie wil ik je innerlijke kracht laten zien en je vol bewondering naar jezelf laten kijken. Zoveel betekenisvolle momenten vast te leggen binnen een gezin. Het gaat over jullie, een kleine aanraking, een liefdevolle blik,… allemaal momentjes die er echt toe doen en de connectie tonen die jullie met elkaar delen. Ik hou ervan om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn, misschien iets wat eigenzinnig en creatief, maar hey ook ik blijf wie ik ben ;)

De passie voor mijn werk maakt mij dolgelukkig en enthousiast. Ik stel jullie graag op je gemak, zonder echt mega in your face te zijn. Perfectionistisch, nostalgisch en iet wat impulsief… Zo omschrijf ik mezelf soms wel eens. Oh ja, en dit ben ik ook: een emotioneel kieken. Ja, ik ben diegene die bij een film of een schoon liedje zit te blijten.

Halfweg 2021 en ik durf eindelijk de sprong te wagen. Ik start als zelfstandige in bijberoep: Studio Car’line is geboren. Alles is nieuw, alles is zoeken en soms twijfel ik…, maar tegelijkertijd voelt het ook helemaal juist. Alsof ik het juiste pad ben ingeslagen, een pad naar creativiteit dat ik graag en ambitieus bewandel.

Wil je nog meer over mij of mijn manier van werken weten?

Laat van je horen en ik stuur je graag meer info!

SOME RANDOM FACTS

Tijdens een feestje ben ik steevast op de dansvloer te vinden. Ik heb mijn dansbenen altijd bij ;)

Lekker eten & rode wijn = life.

In het voor- en najaar ben ik bijna wekelijks op een quiz te vinden met onze vaste quizploeg. 

Lange, warme zomeravonden zijn mijn favoriete avonden & dan vooral die met vrienden op terras met happekes, veeeel happekes.

Ik hou van tattoos. Nee, je gaat er niet naast kunnen kijken..

Citytrips bomvol geschiedenis en cultuur zijn mijn favoriete vakanties.

Ik verkies bloemen boven planten. De geur, de kleur, ... zalig! (Misschien ook omdat ik een hele slechte plant-mom ben.)

bottom of page