top of page
KaatNouwen_car'line_30.jpg

“Enthousiast, creatief, geduldig en down to earth. Iemand die altijd, altijd zichzelf is. What you see is what you get, is hier exact op zijn plaats! Carolien weet wat ze wil en zal er altijd op een gedreven en perfectionistische manier in vliegen. Oh, en alles met ne zwans want lachen is gezond.”

Dit ben ik volgens mijn vriendinnen en ik denk dat ze gelijk hebben…

Heel veel dank aan Kaat Nouwen Photography voor dit beeld.

Hela, ik ben Carolien

Naast fotografe en grafisch vormgeefster in bijberoep, ben ik ook opvoedster/begeleidster binnen een voorziening voor personen met een mentale beperking. Ondertussen 6 jaar samen en 2 jaar getrouwd met mijn beste vriend. Wonende te Balen, op de boerenbuiten in het hartje van de Kempen. En ja, een even sappig dialect als dat van Tommeke Boonen…

Al van kleins af aan heb ik een grote voorliefde voor schoon beelden en schoon papier. Op schooluitstap deed iedereen zijn zakcentjes op aan snoep, maar ik niet. Nee nee, ik kocht wegwerpkodakskes om de hele uitstap vast te leggen. Ons mama wist ik ook steevast te overtuigen tot het kopen van mooie wenskaartjes, want hoe schoon kan dat wel niet zijn?

Als fotograaf wil ik jullie betekenisvolle momenten vastleggen. Het gaat over jullie, een kleine aanraking, een liefdevolle blik,… allemaal momentjes die er echt toe doen en de connectie tonen die jullie met elkaar delen.

Als ontwerper wil ik jullie bijstaan in het vormgeven van de speciale momenten in jullie leven. Een geboortekaartje, doopsuikerconcept, huwelijksdrukwerk of bedankjes,... Dit alles verdient mijn onverdeelde aandacht en oog voor detail.

KaatNouwen_car'line_8.jpg

Heel veel dank aan Kaat Nouwen Photography voor dit beeld.

KaatNouwen_car'line_13.jpg

De passie voor mijn werk maakt mij dolgelukkig en enthousiast. Ik stel jullie graag op je gemak, zonder echt mega in your face te zijn. Perfectionistisch, nostalgisch en iet wat impulsief… Zo omschrijf ik mezelf soms wel eens. Oh ja, en dit ben ik ook: een emotioneel kieken (Ik ben diegene die bij een film of een schoon lieke zit te blijten) en een professionele jinxer (Als ik nog maar ergens aan denk is het al om zeep, of zo lijkt het voor mij dan toch…).

Halfweg 2021 en ik durf eindelijk de sprong te wagen. Ik start als zelfstandige in bijberoep: Studio Car’line is geboren. Alles is nieuw, alles is zoeken en soms twijfel ik…, maar tegelijkertijd voelt het ook helemaal juist. Alsof ik het juiste pad ben ingeslagen, een pad naar creativiteit dat ik graag en ambitieus bewandel.

Wil je nog meer over mij of mijn manier van werken weten?

Laat van je horen en ik stuur je graag meer info!

Heel veel dank aan Kaat Nouwen Photography voor dit beeld.

bottom of page