top of page

GEBOORTE

De komst van een kindje is een bijzonder moment, en een bijzonder moment verdient een bijzondere aankondiging.

Bij Studio Car'line kan je terecht voor het grafisch ontwerp en drukwerk van het geboortekaartje. Ook ben je voor de styling van het doopsuikerconcept aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat het gehele plaatje klopt!

Geboortjekaartje

Je kan kiezen voor een ontwerp op maat of je kan een kaartje uit de vaste collectie laten personaliseren.

Kaartje uit de vaste collectie

Je voelt je aangesproken door één van onze kaartjes uit de vaste collectie? Deze kan je dan laten personaliseren of lichtjes aanpassen.

In dat geval bedraagt de ontwerpkost voor het personaliseren €90,00.

Een ontwerp op maat

Liever een kaartje helemaal op maat? Tof! Laten we samen voor een ontwerp gaan dat is zoals jullie het willen, helemaal jullie goesting!

De ontwerpkost voor een geboortekaartje op maat bedraagt €150,00.

Doopsuikerconcept

De tijd dat er enkel zakjes met suikerbonen werden uitgedeeld als geboortegeschenk is al lang gepasseerd. Ondertussen komt er veel meer bij kijken, denk maar aan geurstokjes, snoepjes, bellenblazen, kaarsen,... Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat begrijp ik! Laat ons samen de geschenkjes uitzoeken zodat alles een mooi geheel vormt.

Ik nodig jullie graag uit om samen te bekijken wat jullie in gedachten hebben. We overlopen de mogelijkheden in kleur, vulling, presentatie, ... Kortom, alle opties worden bekeken zodat jullie straks thuis alles zelf tot in de puntjes kunnen afwerken.

Ben je niet al te handig? Of heb je geen tijd om alles zelf af te werken? Geen probleem! Als je kiest voor het doopsuikerconcept Delux zorg ik met veel liefde en precisie voor de gehele afwerking. In dat geval kan je het vouwen, vullen, plakken, decoreren en prullen aan mij overlaten.

bottom of page